Bomen rooien & snoeien

Bomen snoeien

Een grote boom in uw tuin kan natuurlijk prachtig zijn, maar het is niet altijd even praktisch en vergt nogal wat onderhoud. Het snoeien van bomen is soms noodzakelijk, omdat u er zelf hinder van ondervindt (het belemmert bijvoorbeeld het zonlicht of stoort de bebouwing) of omdat de omgeving (zoals de buren of het verkeer) er last van heeft. Het vakkundig snoeien van bomen is een vak apart, want elke boom is anders. Iedere boom heeft een andere benadering nodig. Combi-Tech de Bruin bereikt dit door een optimaal resultaat neer te zetten door te klimmen of met behulp van een hoogwerker. Daarbij wordt gebruikt gemaakt van onze kennis en ervaring die nodig is voor het weghalen van de bomen, ongeacht waar deze staan. Door de speciale techniek met touwen is het mogelijk zelfs grote bomen op een relatief klein oppervlak te snoeien of zelfs geheel weg te halen.

Bomen rooien

Soms is alleen het snoeien van een boom niet voldoende. Weet u zich geen raad meer met een te grote boom in de achtertuin en bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn?

Naast snoeiwerkzaamheden verzorgen wij ook het rooien van allerlei soorten bomen. Aangezien de plek waar de betreffende boom of bomen zich bevinden verschillend kan zijn, wordt altijd ter plaatse met u bekeken en besproken wat de mogelijkheden zijn en hoe wij de klus zullen aanpakken. Wij bepalen dan in verband met de veiligheid welke optie het beste is; of de boom in zijn geheel of in delen wordt omgelegd. Een indicatie van de kosten hangt af van de standplaats van de boom. Staat de boom in de voortuin en heeft deze de ruimte om op een veilige manier te vallen, dan zijn de kosten anders dan wanneer de boom in de achtertuin staat en er bijvoorbeeld een schuur onder staat.

Aangezien deze werkzaamheden natuurlijk veel afval oplevert, bieden wij ook de mogelijkheid aan om de afvoer van het hout- en groenafval voor u te regelen. Natuurlijk kunt u het ook zelf afvoeren of verwerken tot hout voor de open haard. Op deze wijze kunt u flink op de kosten besparen. Daarnaast kunnen wij de plek waar de boom stond volledig afwerken door het uitfrezen van de stronk en de wortels, zodat u hier naar wens eventueel iets anders kunt planten.

Projecten

Filter:
Alle
Snoeien
Rooien